Om oss

Målet med den här sidan är att dela med oss av våra kunskap och våra egna erfarenheter. Vi som skriver är erfarna festfixare och har vigt våra liv åt catering och events. Den kunskapen är ovärderlig: vi vet vad som fungerar, vad som fungerar sämre och vad man ska undvika i samband med att man planerar en fest, ett större event eller exempelvis en festival i hemstaden.

Drömmer du om att samla alla dina vänner för ett större kalas? Ska ni gifta er och ha en bröllopsfest eller skulle du vilja hyra en lokal och ordna en större fest, komplett med ett speciellt tema, med inträde och med tillstånd att servera alkohol? Oavsett vilket så finns det många saker och detaljer att tänka på.

Vi kommer att gå igenom dessa och ge råd, förklaringar, tips och kompletta guider där allt från mat, dryck och underhållning avhandlas. Hur mycket betyder egentligen maten på en tillställning? Vi skulle säga att den spelar en gigantisk roll. Oavsett om det handlar om enklare förtäring – snittar, exempelvis – eller om en trerättersmiddag så kommer den mat du bjuder på till stor del att avgöra huruvida kvällen blir lyckad eller misslyckad.