Kategorier
Transport

Smart att hyra buss vid studiebesök i Stockholm

Studieresor där personalen får besöka andra företag för att se hur andra arbetar är populärt. Vid flera besök och behov av att flytta många människor är det smidigt att hyra buss i Stockholm.

Lars hade i månader filat på en resa till Stockholm för personalen. Syftet var att besöka flera företag i samma bransch och ser hur andra jobbar. Förutom det hade han en liten överraskning på lut. Dagen skulle inte sluta på ett av stadens hotell utan på ett kryssningsfartyg till Åland. Där skulle personalen få äta gott, dansa och njuta av allt fartyget hade att bjuda på.

Allt hade bestämts snabbt men logistiken var något han fortfarande klurade på då
kompisen ringde från huvudstaden.

Hyra buss, enkelt och praktiskt

Lars dryftade sitt problem med vännen som skrattade och sa att det var väl bara att hyra en buss. Förbluffad över att han missat den möjligheten googlade han på bussbolag. Han hittade snabbt flera stycken men mailade den som såg intressantast ut. Skickade med hur schemat såg ut och väntade på återkoppling.

Redan samma eftermiddag hade bussbolaget svarat och Lars var mer än nöjd med tjänsterna de kunde erbjuda.

Han kontaktade dem och konfirmerade att han önskade hyra buss i Stockholm. Den skulle köra dem runt till de olika företagen och slutligen till terminalen där kryssningen låg. Bussen fick gärna vara med på båten så att personalen kunde beställa taxfree som lastades av chauffören. Det skulle vara den perfekta avslutningen på ett härligt dygn i huvudstaden.