Kategorier
Okategoriserade

Renovera festlokalen

Det finns många goda anledningar att renovera en festlokal som blivit sliten. En festlokal är pen investeringar och sådana skall man ta hand om. En fin och fräsch festlokal är roligare att använda, både för dig själv, din släkt och vänner men även för de som eventuellt skulle kunna tänka sig att hyra en festlokal. 

Att ha sin fest i en festlokal är det bästa sättet att fira och ha roligt på utan att behöva oroa sig för att man stör sina grannar med hög musik och glada gäster. En trevlig festlokal gör festen roligare och bättre. 

Låt dansgolvet få ny glans

Ett bra sätt att fixa till sin festlokal är att slipa av och lacka om dansgolvet. Nylackade dansgolv är roligare att dansa på och man kan till och med göra några vågade danssteg som till exempel breakdance klassikern “turtle spinn” utan att vara orolig för att man skall få träflisor i ryggen. Det är lätt att hitta prisvärd golvslipning i Stockholm som gör att ditt dansgolv blir som nytt.

Ett annat sätt att öka trivseln är att köpa ett nya smarta lampor. Idag finns det hela belysningssystem som går att styra med en mobiltelefon. Med ett sådant kan du ändra färger och styrka utan att behöva klättra på stegar och utsätta dig för fara.

Fräscha upp kök och toaletter

När man hyr ut en lokal så är det särskilt viktigt att kök och toalett känns fräscht. För att de som hyr skall kunna våga laga mat och använda köket är det betydande att köket är lättstädat och bra planerat från första början. Vi har alla sett gamla kök i hyrda lokaler där smutsen satt sig i kakelfogar och grävt sig in i golvet. Det är inte en aptitretande syn och gör att hela stället känns snuskigt och sunkigt. 

Toaletter i festlokaler slits mycket hårt. De behöver en renovering med jämna mellanrum för att inte förfalla helt. Det börjar med en spricka i handfatet och slutar med klotter överallt. Ta tag i dina toaletter innan det spårar ut totalt. 

Ta hand om din investering

Att renovera sin festlokal kan tyckas vara en stor utgift men du kommer få igen den. Se istället renoveringen som en investering. När man tar hand om det man äger så håller det bättre och ger en mer glädje. Dessutom kommer en nyrenoverad festlokal vara mer intressant för de som letar efter en lokal att låna. Du kan dessutom begära en högre hyra av de som vill låna din festlokal. 

Lycka till med din renovering!